10. august 2020
Det mobile testcenter for Corona-virus i Melby-hallen har været en succés for Region Hovedstaden. Foto: Allan Nørregaard
Det mobile testcenter for Corona-virus i Melby-hallen har været en succés for Region Hovedstaden. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: I kø ved mobilt testcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I kø ved mobilt testcenter
Halsnæs - 30. juli 2020 kl. 04:32
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På seks timer blev 299 borgere testet for COVID-19, da det mobile testcenter i Melby-hallen havde åben sidste gang. Folk måtte stå i kø halvanden til to timer for at få taget en test, og en del valgte måske derfor at opgive.

Da testcentret havde åben første gang den 6. juli fik 170 borgere taget en test, mens tallet var omkring 250 anden gang den 15. juli. Således er over 700 Halsnæs-borgere og turister blevet testet.

- Melbyhallen har været en rigtig stor succes, det er absolout et af de allertravleste teststeder. Der må være gjort noget særligt for at reklamere for det, siger Lotte Gudman, der er flowmanager i Region Hovedstaden og samler testtallene.

Samtidig med testcentret i Melby har man bl.a. haft opstillet mobilt testcenter i Helsingør ved færgerne, men her har man ikke oplevet kødannelser, som tilfældet har været i Melby.

Mens smittetallene er svagt stigende på landsplan er der ikke konstateret flere smittede i Halsnæs Kommune de seneste 14 dage. Tallet var tirsdag samlet 69 smittetilfælde siden registreringen startede. I alt er 6318 blevet testet.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?