24. november 2017
Byggeriet blev officielt sat i gang, da de to formænd, Jørgen Bøe og Hans-Kurt Andersen, tog de første spadestik.

Privatfoto
Byggeriet blev officielt sat i gang, da de to formænd, Jørgen Bøe og Hans-Kurt Andersen, tog de første spadestik. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hotelbyggeri sat i gang i Lynæs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hotelbyggeri sat i gang i Lynæs
Halsnæs - 08. september 2017 kl. 16:40
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et nyt hotel med 70 pladser skal i fremtiden skyde frem på Lynæs Havn. Fornylig blev første spadestik til hotellets fundament taget, og selve byggeriet forventes at gå i gang midt i september og være færdig sidst i oktober.

Bag hotelbyggeriet står Lynæs Qajaq og Sejlklubben Lynæs, og det er ikke overnattende gæster men kajakker, som får glæde af det nye hotel. Kajakhotellet bliver bygget som tilbygning til sejlklubbens eksisterende klubhus på Lynæs Havn i forbindelse med, at de to vandsportsklubber fusionerer.

Efter mange måneders tilløb afholdt Lynæs Qajaq og Sejlklubben Lynæs i slutningen af august hver deres ekstraordinære generalforsamling. Resultat blev, at de to klubber hopper i samme båd og gør to klubber til én.

Fusionen blev i begge klubber vedtaget med overvældende flertal og trådte i kraft samme dag.

- Sammenlægningen vil medføre, at den samlede klub får flere kompetencer, hvilket vil give et bredere grundlag for en styrket klub, siger Jørgen Bøe, formand i den nu tidligere kajakklub.

Kajakklubbens medlemmer kan glæde sig over nye faciliteter, mens sejlklubben kan føje endnu en aktivitet på vandet til foreningens katalog.

- Jeg er rigtig glad for, at klubben får dels en god og attraktiv aktivitet mere på programmet, men også at vi bliver flere om at tage os af de mange opgaver en klub skal kunne, og som kræver ganske meget arbejde til f.eks. planlægning, administration og afvikling af aktiviteter. Det er der ikke nogen grund til, at to naboklubber begge skal slås med. Vi glæder os til at modtage kajakklubbens 45 medlemmer, siger Hans-Kurt Andersen, formand i Sejlklubben Lynæs

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk