20. januar 2020
Som sidste år er der fælles opvarmning før deltagerne sendes afsted på enten de fem eller to kilometer.                      Foto: Niels J. Larsen
gallery icon

Se billedserie

Som sidste år er der fælles opvarmning før deltagerne sendes afsted på enten de fem eller to kilometer. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hospice-stafet for tredje gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hospice-stafet for tredje gang
Halsnæs - 12. september 2019 kl. 12:44
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For tredje år i træk indbyder Støtteforeningen for Arresødal Hospice til »Mig til Dig Stafet«. Stafetten har de første to år været en succes og er nu på vewj til at blive en tradition den første søndag i oktober. I år søndag 6. oktober fra kl. 11.00-14.00 med start ved Arresødal Slot, Arresødalvej 100, 3300 Frederiksværk.

Stafetten er trods navnet ikke en løbestafet. Det er en vandretur på 5 km eller 2 km i det smukke område ved Arresø. Alle kan deltage. Hele overskuddet fra stafetten går til patienter, pårørende og frivillige på Arresødal Hospice. Mange frivillige har engageret sig i at skabe de bedst mulige rammer for hospicepatienter og deres pårørende. Det koster kr. 100 for voksne at deltage og børn under 14 år har gratis adgang.

- Tag familien og hunden, naboer og venner med til en hyggelig søndag, lyder opfordringen frs støtteforeningen.

Udover vandreturen vil der være en række aktiviteter i målområdet med bl.a. musikalsk underholdning af sanger og musiker Henrik Heiden - der kaldes Danmarks svar på Bruce Springsteen - samt ved borgmester Steffen Jensen.

Inden stafetten sættes igang er der opvarmning ved "Studio Jazz og Motion" ved Mette Hamm, der har et personligt forhold til Arredal Hospice.

Virksomheder og forretninger i hele Nordsjælland har doneret ca. 400 gaver til tombola-teltet, Kødsnedkeren i Ørby leverer pølserne til grillen, De frivillige på Hospice har bagt kager til kaffen. For børnene er der Hoppeborg.

- Bodil og Oscar fra Jyske Bank kommer på besøg og lur mig om ikke de har små ting med til børnene, siger støtteforeningens formand Mo Olofsson.

»Danmarks svar på Bruce Springsteen« Henrik Heiden, der underholdet ved stafetten, er en lokal musiker med et stort talent, han både

skriver og synger selv og har de seneste år taget ud som solomusiker og spillet akustisk cover til alle former for arrangementer. Han leverer en blanding af egne sange plus alle dem man kan synge med på.

Henrik Heiden har selv mistet to familiemedlemmer til kræft og støtter gerne op når bag »Mig til Dig stafet 2019.«

Borgmester Steffen Jensen skød stafetten igang sidste år og medbringer denne gang også sin guitar. Han begyndte at øve som seks-årig, og det var via job som lærervikar i musik at han valgte at tage en læreruddannelse. Han fratrådte som lærer ved skolevæsenet i Halsnæs, da han blev borgmester fra 1. januar 2018.

Man kan se mere om tredje udgave at Mit til Dig Stafetten på Facebook.