15. april 2021
Fotos: Lone Clemen.
gallery icon

Se billedserie

Fotos: Lone Clemen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hospice har fået hundredevis af påskeæg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hospice har fået hundredevis af påskeæg
Halsnæs - 02. april 2021 kl. 07:38
Af Kim Larsen

HALSNÆS For et par uger siden blev Arresødal Hospice kontaktet af to tidligere pårørende, som alt for tidligt måtte sige farvel til deres mor på hospice.

Familien havde haft en mindeværdig tid, og i forbindelse med at deres mor ville være blevet 60 år, ønskede de at lave en "Til minde om mor"-indsamling til Hospice - til f.eks. legeting, puslespil, tusser og farver.

"De lavede indsamling blandt deres venner på Facebook og blev overvældet af folks bidrag. Midt i det hele dukkede en forbindelse op til Royal Copenhagen, som spurgte om de mon måtte donere lidt påskepynt til huset. I så fald ville de gerne sende os en hilsen," fortæller frivilligkoordinator på Arresødal Hospice, Lone Clemen.

De blev naturligvis et "Ja Tak!"

Få dage senere bankede pakkeposten på med fire kæmpekasse fyldt med lækkerier til Hospice, patienter og pårørende. Og hertil over 300 porcelæns-æg og fine vaser.

"Nu er der pyntet op alle vegne i vores smukke hus med påskeæg og påskegrene - og hver stue/patient har fået sin egen lille hilsen med æg og fine grene," fortæller Lone Clemen og tilføjer:

"Med denne smukke gave kan vi glæde huset ikke bare denne påske, men hver påske i mange, mange år fremover."

Som resten af samfundet er Arresødal Hospice stadigvæk mærket af Corona-restriktioner. Det betyder blandt andet, at de frivillige aktiviteter på hospice ikke er oppe på normalt niveau.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?