15. december 2017
Enghavehallen har været lukket siden tidligt på året pga. skimmelsvamp. Foto: N.J.Larsen
Enghavehallen har været lukket siden tidligt på året pga. skimmelsvamp. Foto: N.J.Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holder møde om skimmelsvamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holder møde om skimmelsvamp
Halsnæs - 11. august 2017 kl. 14:42
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Halsnæs Kommune indkalder alle interesserede til et orienteringsmøde om skimmelsvamp-problemerne på Frederiksværk Skole Enghaven. Mødet holdes på onsdag 16. august kl. 19.00 i Rådhussalen i Frederiksværk.

De nye prøver viser, at der ikke er grund til at være bekymret over at færdes på Enghaveskolen, lyder meldingen før mødet fra kommunen. I januar i år blev Enghavehallen lukket efter at der var konstateret skimmelsvamp i hallen, primært i krybekælderen under halgulvet. I juni offentliggjorde Halsnæs Kommune så, at der var blevet fundet vækst af skimmelsvamp i kælderen andre steder under Enghaveskolen.

»Halsnæs Kommune har siden fundene holdt nøje øje med situationen og blandt andet foretaget yderligere målinger. De nyeste målinger giver på linje med de tidligere analyser ikke anledning til bekymring i forhold til at opholde sig på skolen eller i undervisningslokalerne,« skriver kommunen på sin hjemmeside.

Trods det vil man gerne give alle mulighed for at på svar på spørgsmål på et åbent statusmøde for forældre, ansatte og andre interesserede. Alle er velkomne, og man behøver ikke at melde dig til forinden.

På mødet vil der blive orienteret om, hvad der er fundet af skimmelsvamp, hvad beredskabet består i ved tilfælde af yderligere skimmelsvamp, og hvor processen er i forhold til fremtiden for Enghaveskolen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?





Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk