17. februar 2019
Artania er det største krydstogtskib, der har lagt til i Hundested Havn. Besøget var blandt de begivenheder , der har trukket et rekordantal besøgende til havnen.                                  Foto: Kenn Thomsen
Artania er det største krydstogtskib, der har lagt til i Hundested Havn. Besøget var blandt de begivenheder , der har trukket et rekordantal besøgende til havnen. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Havnen på vej med nye planer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havnen på vej med nye planer
Halsnæs - 08. september 2018 kl. 10:03
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- I år har Hundested Havn været præget af en rigtig god stemning, med højt humør og solskin til alle.

Det var en meget optimistisk bestyrelsesformand for Hundested Havn I/S, der slog tonen an i sin beretning på havnens generalforsamling fredag aften. Her fortalte Børge Larsen at de gode tider for havnen skal omsættes til øget vækst og nye jobs.

- Derfor vil havnen henover efteråret og vinteren fremlægge en visions- og strategiplan. Den vil i form af ramme- og lokalplaner blive udarbejdet i tæt samarbejde med Halsnæs Kommune, fortalte Børge Larsen.

Det er velkendt at Hundested Havn i længere tid har hafte et anstrengt forhold til Halsnæs Kommune i forbindelse med havnens ønske om boligbyggeri på Nordmolen og kommunens tanker om et arktisk museum, som indtil videre er lagt på is. Men nu blæser der åbenbart nye vinde fra havnen ind mod rådhuset i Frederiksværk og den anden vej.

- I november sidste år stemte borgerne i Halsnæs til kommunalvalget. Vi fik et nyt byråd, med Steffen Jensen i spidsen, som borgmester. Havnen har allerede haft flere gode og konstruktive møder med Halsnæs Kommune. Vi tror og håber på, at der inden for en meget kort periode, sammen med kommunen, kan forhandles flere spændende projekter på plads, sagde Børge Larsen.

Han kom i beretningen ikke nærmere ind på hvilke projekter, men nævnte at nogle punkter i den kommende visions- og strategiplan handler om logistik og fremkommelighed. Der er behov for flere og bedre parkeringsforhold på og omkring havnen.

- Betalingsparkering kunne være en af metoderne til at bilisterne får en bedre oplevelse, når de køre ind på havnen og skal parkere bilen, sagde Børge Larsen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk