27. marts 2019
Fiskekutere og feststemning går op i en højere enhed, når der er havnefest i Hundested. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Fiskekutere og feststemning går op i en højere enhed, når der er havnefest i Hundested. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Havnefesten ramte atter plet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havnefesten ramte atter plet
Halsnæs - 10. juli 2018 kl. 08:09
Af Niels Idskov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Havnefesten i Hundested var - hvad angår både besøg og indhold - lige så stor en succes som sidste år. Og det var et rigtigt godt år med 10-12.000 besøgende på festpladsen ved havnen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Det er altid et godt tegn, når arrangørerne inden festen er omme begynder at snakke om, hvad der skal på programmet næste år, og det var, hvad vi gjorde, fortæller Steen Jørgensen.

Han er formand for Hundested Fiskerforening og står også i spidsen for den traditionsrige Hundested Havnefest, hvor han dagen derpå går og rydder op sammen med 15 andre arrangører.

Søndagens travaljeroning med deltagelse af 18 både og dermed 180 roere var kulminationen på en havnefest, som arrangørerne kalder forrygende. Over tre døgn med masser af mulighed for underholdning, for at spise en fiskefilet i Kulmulen, for at få en svingom i Hønsehuset og for at blive slynget rundt i en karrussel i Tivoliland.

- Vi havde også vejret med os. Det var lunt, men med lidt vind indover, så det kunne ikke være bedre, fastslår Steen Jørgensen om havnefesten, der begyndte med et velbesøgt bankospil torsdag aften, med Tørfisk-koncert fredag, og så var der nyskabelsen med endnu en udendørs-koncert lørdag. Det var med Danmarks John alias John Mogensen. Også det blev betegnet som en succes med mulighed for gentagelse næste år.

Aller vildest gik det dog nok for sig lørdag ved det traditionsrige »Slidskerace«, som havde lokket masser af såvel deltagere som tilskuere til.

- Der var nogen, der mente, at der sted 6-7.000 og så på, men det havde også fået fin reklame på tv, fortæller Steen Jørgensen om den store attraktion ved havnebassinet.

Det økonomiske regnskab for årets havnefest er endnu ikke gjort op, men der er seks-otte foreninger ind over hele arrangementet og med begrundet håb om, at der falder en skilling af til deres lokale arbejde.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede