23. juli 2019
Havnedirektør Søren Brink og Hundested Havn vil forsøge at tiltrække krydstogtskibe med et eksklusivt publikum. Foto: Allan Nørregaard
Havnedirektør Søren Brink og Hundested Havn vil forsøge at tiltrække krydstogtskibe med et eksklusivt publikum. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Havneby vil tiltrække udenlandsk jetset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havneby vil tiltrække udenlandsk jetset
Opdateret 09. oktober 2018 kl. 06:34
Halsnæs - 09. oktober 2018 kl. 04:12
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når krydstogtskibenes landgangsbroer er gået ned i Hundested, har det fortrinsvis været ældre britiske og tyske gæster med adskillige krydstogter under bæltet, som er steget af borde. De kan i fremtiden blive suppleret af krydstogtgæster fra det såkaldte »jetset«. Hundested Havn og VisitNordsjælland vil se om de kan tiltrække et mere eksklusivt publikum til den nordsjællandske havneby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Den nye kurs er blevet lagt efter en krydstogtmesse i Lissabon tidligere i år.

- Jeg havde en snak med en tysk havneagent som mente, at byen kunne være interessant for et »high-end«-segment. Det var lidt af en øjenåbner, og vi skal til at se på, om Hundested kan være interessant for et andet segment, end det vi hidtil har arbejdet på, siger Henrik Numelin, booking and operation manager i VisitNordsjælland, til Frederiksborg Amts Avis.

På Hundested Havn har havnedirektør Søren Brink overvejet plusser og minusser. Krydstogtskibene med high-end gæster er typisk er mindre, end de seks cruises som siden 2016 har gjort stop i Hundested. Til gengæld er det en attraktiv brandingmulighed.

- Skal man være kold og kynisk, så er det mindre skibe, som vil betyde en mindre indtægt til havnen, men det er en god ide at markedsføre sig i det segment, siger Søren Brink til Frederiksborg Amts Avis.

Han mener især, at havnens mange gallerier og eksklusive kunsthåndværk hos møbelsnedkerne og glaspusterne vil falde i gæsternes smag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede