22. januar 2019
Braemar lægger til kaj den 11. maj.               Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Braemar lægger til kaj den 11. maj. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Havn klar til krydstogtskibe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havn klar til krydstogtskibe
Halsnæs - 23. april 2018 kl. 09:59
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er under en måned til, at det 196 meter lange krydstogtskib Braemar igen dukker i horisonten ud for Hundested. Anløbet i den nordsjællandske havneby er det første siden 3. august 2016, hvor selvsamme Braemar lagde til, og selv om det er 647 dage siden, at Hundested Havn sidst håndterede et cruise, så er de faktisk allerede ved at være klar.

- Vi er rigtig langt med forberedelserne. Vi har netop haft møde med alle de frivillige og cruiseguiderne, foldere er trykt på engelsk og tysk, og vi har booket shuttlebusser, vikinger og vikingeskibe. Hele setuppet er klar, og vi er, hvor vi skal være, siger Søren Brink, havnefoged på Hundested Havn.

Fredag den 11, maj er det tredje gang, at Braemar fra Fred Olsen Cruise Lines sejler omkring 1.000 - primært britiske - gæster til Hundested, og de kan forvente samme modtagelse og setup med vikinger på vandet og kajen, som i 2016 sikrede Hundested ros og gode tilbagemeldinger fra gæster og rederier.

- Vi har solgt anløbene på samme setup, som vi havde god erfaring med. Vi kommer ikke til at gøre noget anderledes bortset fra nogle småjusteringer. Vi har for eksempel lidt mere fokus på at lave flere gåture fra skibet og op til byen, for det var der stor interesse for sidst, siger Søren Brink.

Udover gensyn med Braemar og Saga Pearl II fra Saga Cruises, så kommer der for første gang anløb fra tyske Phoneix Reisen onsdag den 13. juni med skibet Artania.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk