15. oktober 2019
Den gule bygning på Lisehøjvej er under forvandling til et fristed for de lokale og strandgæsterne.                              Foto: Niels J. Larsen
gallery icon

Se billedserie

Den gule bygning på Lisehøjvej er under forvandling til et fristed for de lokale og strandgæsterne. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Haveje åbner i Liseleje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Haveje åbner i Liseleje
Opdateret 28. juni 2019 kl. 09:59
Halsnæs - 27. juni 2019 kl. 08:03
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Jeg bor til leje på Haveje«, sang Kim Larsen med Jacob Haugaards tekst og musik i et af de mest populære numre fra »Midt om natten« - det bedst sælgende danske album nogensinde og en af de mest sete danske film.

arrow Læs også: Kommunen afviser kritik af Haveje-leje

Nu kan folkene bag cafékonceptet »Haveje« synge, at de bor til leje i Liseleje, når de fredag åbner burger- og isbar efter det særlige Haveje-koncept, der først i udviklet i Gudmindrup ved Højby, hvor man åbnede i 2016. Siden fulgte en Haveje i Marielyst på Falster, og nu åbner nummer tre i Liseleje. På Lisehøjvej i det hidtidige turistkontor og toiletbygning ved strandparkeringen.

Her er der blevet bakset og regeret hektisk de seneste dage og uger. Der er læsset sand og paller af ved siden af den gule bygning, hvor der fra i morgen udover at hente turistinformation kan købes burgere, pomfritter, børnetoast. økologisk is, kaffe og specialøl.

Åbningen bliver fredag klokken 17.00, og fremover vil strandcaféen have åben hver dag klokken 11-21.

Halsnæs Kommune har lejet bygningen ud til folkene bag Haveje-konceptet, der i den indgåede kontrakt forpligter sig til at sørge for en fortsat turistformidling på stedet, hvor der tidligere har været bemandet turistinformation.

- Det skal være et sted, hvor man kommer, som man er. Og vi spærrer ikke af, så man kan også sidde her undenfor åbningstid, siger Jakob Friis, der er direktør for projektet.

Haveje er et sted for alle aldersgrupper, hvor man satser meget på børnearrangementer. Børnene får mulighed for at tegne og maile på sten, mens de voksne slapper af på vej til eller fra stranden.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag.

arrow Klager over ny strandcafé
01. juli 2019 kl. 14:10 Opdateret: kl. 14:10

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede