17. oktober 2018
Kinesiske investorer vil skyde en halv milliard kroner i Mille Food fra Hundested. Virksomhedens direktør, Steve Wang(foto) er taget til Hong Kong for at underskrive aftalen.

Foto: Allan Nørregaard
Kinesiske investorer vil skyde en halv milliard kroner i Mille Food fra Hundested. Virksomhedens direktør, Steve Wang(foto) er taget til Hong Kong for at underskrive aftalen. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Halv milliard fra Kina til Mille Food

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Halv milliard fra Kina til Mille Food
Halsnæs - 14. november 2017 kl. 04:03
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er langt fra Hundested til Hong Kong, men Steve Wang, adm. direktør for Mille Food, tager gladeligt turen. I går landede han for at underskrive en strategisk aftale med kinesiske investorer, som sikrer cirka 500 millioner kroner til virksomheden, som har base i Halsnæs Kommune og eksporterer dansk modermælkserstatning til Kina. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Hvis vi beslutter os for at bygge vores eget tørretårn, vil pengene gå hertil. Hvis det ikke bliver nødvendigt, så vil vi bruge pengene til at udvide vores markedsandele i Kina, Asien og Europa, siger Steve Wang til Frederiksborg Amts Avis.

Han vil dog endnu ikke vil røbe navnet på de kinesiske investorer.

Mille Food fik foden ind på det kinesiske marked i 2012 og har de senere år lavet modermælkserstatning om til flydende guld. I 2016 eksporterede virksomheden 1.200 tons modermælkserstatning til Kina, og det tal forventer virksomheden bliver fordoblet i både 2017 og 2018.

- Vi har stor succes i øjeblikket, og vi forventer, at den fortsætter. Vi har den rette markedsføringsstrategi og det rette setup i Kina, siger Steve Wang og anslår, at Mille Foods omsætning vil have rundet en milliard i 2019.

Fabrikken i Hundested er en vigtig brik for at nå den målsætning. Fabrikken blev købt i efteråret 2016, og skal efter planen starte egen produktion op i 2018.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk