16. januar 2019
LIlle Kulgab-stranden kan komme i spil til et flag næste sommer. Foto: Niels J. Larsen
LIlle Kulgab-stranden kan komme i spil til et flag næste sommer. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Halsnæs kan få flere strandflag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Halsnæs kan få flere strandflag
Halsnæs - 10. august 2018 kl. 05:03
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Modsat Gribskov Kommune, der vil spare på antallet af Blå Flag på kommunens strande, har Halsnæs Kommune ikke planer om tilsvarende. Tværtimod kan der næste år komme flere flag op.

- Vi har p.t. tre blå flag, og der er ikke tanker om andet end at fastholde det, og så må vi se om der andre steder kan komme nye flag, siger borgmester Steffen Jensen (S).

Med dette henviser han til det ny nordiske flag Badepunkt, som Friluftsrådet står bag og som i sommer har været prøvet i bl.a. Helsingør kommune. Samme flag er på tanke i Gribskov kommune som erstatning for nogle af de ni blå flag, der nu vejrer på kommunens strande.

Blandt kravene til blå flag er bl.a. toiletfaciliteter, og det kunne åbne op for yderligere et blåt flag i Halsnæs Kommune, da der er afsat penge til at etablere toilet ved Lille Kulgab-stranden. Pengene blev bevilget af byrådet i december, men man har ikke nået at udføre arbejdet endnu.

- Det er en af de arbejdsopgaver, som ligger i pipeline, men jeg kan ikke sige om vi når det i år, så det er klar til næste sommer, siger Steffen Jensen.

Han understreger samtidig, at han intet kan sige endeligt i forhold til hverken denne bevilling eller blå flag-ordningen i det hele taget, i lyset af den økonomiske situation, som kommunen er i her og nu, hvor man står foran budgetforhandlingerne.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk