17. maj 2021
I den første sæson var HIB-deltagerne en tur i den lokale bokseklub.
I den første sæson var HIB-deltagerne en tur i den lokale bokseklub.
Foto: Jan Stephan
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Halsnæs i Bevægelse: Denne gang kun for kvinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Halsnæs i Bevægelse: Denne gang kun for kvinder

Planlægningen til en ny omgang ´Ti foreninger på ti uger´ er i fuld gang – i denne sæson er tilbuddet til kvinder der har mod på en rundtur i det lokale foreningsliv

Halsnæs - 21. november 2020 kl. 10:52
Af Thomas Quvang

Er der mon overhovedet nogen der vil være med, og er de lokale idrætsforeninger mon med på idéen"?

Det var de to store overvejelser der blev gjort da Halsnæs Avis i samarbejde med Frederiksværk Firma Idræt for to års tid siden legede med tanken om at søsætte 'Team Halsnæs i Bevægelse' - et tilbud til mænd i alderen +45 år, med hang til sofa og fjernbetjening, om at komme ud og prøve det lokale foreningsliv.

To HIB-hold

Ti foreninger på ti uger lød knaldtilbuddet i avisens spalter dengang.
Man må sige, at mandfolkene tog imod det gode tilbud. To vintre i træk har Team HIB været i aktion, to forskellige hold af 10-12 mænd med modet til at trække i træningstøjet, få rørt musklerne og få sved på panden.

Halsnæs Avis og Frederiksværk Firma Idræt gentager succes’en i 2021 med start i januar.

Skub bagi

Denne gang er det dog ikke et tilbud til de inaktive mænd, men til kvinder der har lysten og modet til at stifte bekendtskab med foreningslivet.

Halsnæs Avis har fået utrolig meget respons tilbage i forbindelse med de to sæsoner med Team HIB – ikke mindst fra netop kvinder:

”Det lyder bare så spændende, og det er rigtig sjovt at følge deltagerne, men hvorfor laver i ikke også et hold for kvinder som trænger til et skub bagi for at komme ud af døren og få rørt sig”, lød det bl.a. fra en læser da sidste sæson blev søsat.

Og jo selvfølgelig, kvinderne skal da også have muligheden for at stifte bekendtskab med det lokale idrætsliv, og derfor bliver Team HIB anno 2021 kun for kvinder.

Tilmelding

I skrivende stund er planlægningen til Team HIB 2021 i fuld gang. Der er lidt corona-udfordringer i skrivende stund, men forhåbentlig kan det hele lykkedes. Det skal det.

Adskillige foreninger har allerede budt sig til som værter, men der er stadig plads til flere. Så er der en forening der gerne vil byde ind med netop deres aktivitet, så tøv ikke.

Ligeledes skal ’holdet’ Team HIB 2021 sættes.
Så er du kvinde, gerne med trang til hvilepuls og med træningsdragten gemt langt væk, så er der et godt tilbud til dig – prisen for ti forskellige foreningsbesøg lyder på 195 kr.

For såvel foreninger som kommende HIB'ere - tag kontakt til Halsnæs Avis via mail: halsnaesavis.red@sn.dk. Mrk: "Team HIB 2021". Der er plads til 10 kvinder på holdet og det foregår efter 'først til mølle' princippet.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?