22. oktober 2021
Ægteparret Halmkvist har fået besøg af et par frelserpiger, som er svigersønnen og hans håndlanger i forklædning.Foto: Halsnæs Fotoklub
gallery icon

Se billedserie

Ægteparret Halmkvist har fået besøg af et par frelserpiger, som er svigersønnen og hans håndlanger i forklædning.Foto: Halsnæs Fotoklub
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Halmkvists kamp for undgå Løvdalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Halmkvists kamp for undgå Løvdalen
Halsnæs - 22. november 2017 kl. 13:41
Af Niels Jørgen Larsen

- Det er da ikke sidste gang, vi kommer her!

halsnKonstateringen kom fra et par på vej ud af døren efter premieren på Støbeskeens jubilæumsforestilling »Jagten på de grås guld«. Det er fortællingen om ægteparret Ellinor og Gregers Halmkvist, der trods mandens fremskridende demens ønsker at blive længst mulig i eget hjem frem for at flytte på plejehjem, som svigersøn og socialudvalgsformand Hans Didrik Kleinkopff ønsker. For at han selv kan score kassen ved at sælge ejendommen videre.

Farcen »Jagten på de grås guld« er skrevet i 1999 af nordjyden Knud Erik Meyer Ibsen, men i Støbeskeens opsætning har man elegant tilføjet lidt lokal kolorit. Således er det plejehjem, som de stakkels Halmkvists trues med at skulle flyttes til, selvfølgelig Løvdalen, som fra kommunalt hold fremhæves til at være et helt fantastisk sted!

Jagten på de grås guld spiller de kommende uger på forskellige dage frem til lørdag 16. december. 13. december er den officielle jubilæumsforestilling for indbudt publikum i anledning af Støbeskeens 40 år. Der er allerede solgt godt til de øvrige forestillinger, så det vil være klogt at sikre sig en billet i tide.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?