12. august 2020
Årets gymnasiemusical i Gjethuset er Hairspray. Foto: FVGH
gallery icon

Se billedserie

Årets gymnasiemusical i Gjethuset er Hairspray. Foto: FVGH
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Håret er sat til musical-premiere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håret er sat til musical-premiere
Halsnæs - 12. november 2019 kl. 10:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så tælles der ned til endnu en stor musical-oplevelse i Gjethuset, når Frederiksværk Gymnasium og HFs musical Hairspray har premiere onsdag med over 100 medvirkende elever på og bag scenen.

Hairspray er en komedie, hvor kærlighed, drømmen og stjernestatus og racediskrimination er i centrum. Handlingen udspiller sig i USA i Baltimore i 1962 og kredser om den overvægtige Tracy og hendes venner, som hver især drømmer om en karriere gennem det populære tv-show "The Corny Collins Show" hvor den karismatiske Corny Collins er vært.

Hairspray er baseret på filmen af samme navn med fra 1988. Den er siden genindspillet i 2007 med bl.a. John Travolta og Michelle Pfeiffer i nogle af de bærende roller. Musicalen åbnede på Broadway i 2002 og vandt ikke færre end otte Tonys. I forhold til musikken spænder stykket over alt fra, rock'n'roll, pop, soul, gospel og meget mere.

- Sæt håret op til nye højder og oplev et brag af en musical med gode sange og flotte dansenumre, lyder det fra gymnasiet.

Premieren er onsdag 13. november kl. 19.30. Der spilles yderligere torsdag og fredag samme tid samt på lørdag 16. november kl.14.00. Fredag bliver der et særarrangemenet med mad og musical. Før forestillingen i Gjethuset er der spisning og oplæg på gymnasiet. Spisningen starter på gymnasiet i kantinen kl. 17.30. Her vil afgående rektor, Johnny Simonsen, fortælle lidt om skolens historie, og der vil blive givet et oplæg til aftenens musicalforestilling. Det vil også blive muligt at komme med på en kortere rundvisning på skolen.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?