18. oktober 2019
Borgmester Steffen Jensen kan efter Liverpool-sejren i Champions League glæde sig over et godt lokalt valg for Socialdemokratiet. Foto: Allan Nørregaard
Borgmester Steffen Jensen kan efter Liverpool-sejren i Champions League glæde sig over et godt lokalt valg for Socialdemokratiet. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Godt valg for Socialdemokratiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godt valg for Socialdemokratiet
Halsnæs - 05. juni 2019 kl. 22:05
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Inden de to største valgsteder er talt op tyder det på et rigtigt godt folketingsvalg for Socialdemokratiet som fortsættelse af seneste kommunalvalg, hvor Steffen Jensen erobrede borgmesterposen.

arrow Læs også: Se hvem der bliver valgt i Nordsjælland

På afstemningsstedet Frederiksværk Skole Enghaven går Liste A 2,9 procent frem til samlet 31,9 procent af stemmerne, mens man i Ølsted går 32,3 procent frem til samlet 27,9.

Venstre får også et godt valg de to steder, som tilfældet også er med Melby der var først med stemmetallene. I Ølsted går Venstre frem med 5,4 procent til 24,4 procent. I Enghaven høster man 22,4 procent, en fremgang på 4,2.

SF går til glæde for det lokale folketingsmedlem Trine Torp, Hundested, markant frem i Enghaven, hvor hun tidligere har boet. SF får 8,6 procent af stemmerne, mens Enhedslisten og Alternativet som i Melby og Ølsted går tilbage.

Dansk Folkeparti bliver mere end skåret midt over i både Enghaven og Ølsted som tilfældet også er i Melby. Alle trre steder er en del DF-stemmer gået til Nye Borgerlige

.
Der er som i Melby fremgang for Konservative og Radikale, mens Liberal Alliance går tilbage. At dømme efter de foreløbige stemmer i Halsnæs balancerer Stram Kurs lige på spærregrænsen på to procent, mens Kristendemokrater og Klaus Riskær ikke kommer i folketinget.

arrow DF mister 2700 stemmer
05. juni 2019 kl. 23:07 Opdateret: kl. 23:07
arrow Stort nederlag for DF i Melby
05. juni 2019 kl. 21:45 Opdateret: kl. 21:46
arrow 82,7 procent stemte i Halsnæs
05. juni 2019 kl. 20:58 Opdateret: kl. 20:58

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede