17. september 2021
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Glasskibe skal til fodbold-VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glasskibe skal til fodbold-VM
Halsnæs - 19. februar 2018 kl. 16:44
Af Niels Jørgen Larsen

Skibene i glas og træ fra Hundested, fremstillet af Andrew og Nanna Backhaus-Brown fra Glassmedjen og Mette Bentzen og Lasse Kristensen fra Egeværk, der har dannet Kattegat Gallery, fortsætter deres tur verden rundt.

Når millioner af amerikanske tv-seeere til sommer skal følge VM i fodbold fra Rusland kan de se tv-studiet fra Moskva udsmykket med tre glasskibe fra Hundested.

Det er Fox Sports og det spansksprogede Telemundo, der har erhvervet de eksklusive rettigheder til at vise Word Cup i USA, en aftale de har betalt en milliard US-dollars for at sikre. Kattegat Gallery fik forespørgslen kort før de fire kunsthåndværkere rejste til en udstilling i Florida, og nu er aftalen på plads i følge møbelsnedker Mette Bentzen.

Mette Bentzen fortalte nyheden til Frederiksborg Amts Avis lørdag eftermiddag, da teamet bag glasskibene havde inviteret lokale støtter til at høre om oplevelserne på de internationale udstillinger, senest Art Palm Beach i Florida, USA.

Der var proppet hos Glassmedjen til arrangementet. Så meget, at der med garanti ikke var plads til en elefant i glasbutikken...

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

Synes du, at kommunen er der for dig?