22. maj 2019
Fra en tidligere start på Arresø Rundt på cykel i LIseleje. I år er start og mål på Syrevej i Frederiksværk.
gallery icon

Se billedserie

Fra en tidligere start på Arresø Rundt på cykel i LIseleje. I år er start og mål på Syrevej i Frederiksværk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Går efter ny deltagerrekord til Arresø Rundt på cykel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Går efter ny deltagerrekord til Arresø Rundt på cykel
Halsnæs - 08. august 2018 kl. 16:25
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste år satte deltagelsen i Arrresø Rundt på cykel rekord med 457 tilmeldte. Den rekord håber arrangørerne bliver slået, når motionsløbet afvikles på søndag 12. august for sjette gang, siden løbet genopstod i 2013 efter en pause.

- Vores drøm og mål i år er at nå 500 deltagere, og det tror jeg stadig er muligt. Derfor vil jeg bede om at få 600 startnumre, så vi har til alle, siger Søren Rømer, formand for foreningen bag Arresø Rundt.

Tirsdag var der tilmeldt 331 til løbet, og det er ifølge Søren Rømer omkring 10 procent flere forhåndstilmeldte end sidste år, så det giver grund til optimisme, selv om man også har skævet til de vejrudsigter, der taler om regn for første gang i tre måneder. Den seneste melding for Frederiksværk og omegn tyder dog ikke på voldsomt regnvejr på søndag, og skulle temperaturen være nogle grader lavere end de seneste dage og uger, så vil det kun være en fordel, når man skal cykle langt.

Start og mål for årets løb er flyttet fra Liseleje til Syrevej i Krudtværksområdet i Frederiksværk, hvor de første ryger afsted på den lange rute allerede fra kl. 8.00, mens de sidste deltagere skal være i sadlen kl.11.00.

Flytningen af start og mål til Frederiksværk har naturligt også ændret på de tre ruter, der tilbydes på henholdsvis 24, 58 og 113 km. På den lange tur kommer man ikke alene hele vejen rundt om Danmarks største sø Arresø, men man runder også Danmarks tredjestørste og vandrigeste sø, Esrum sø. Først går ruten gennem Halsnæs til Torup og videre til Asserbo, inden man sætter kurs mod Gilleleje og herfra sydpå mod Esrum sø og nord om Hillerød retur mod Arresø og Frederiksværk.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede