2. august 2021
En lille ny er på vej, og det fører til barselsrokade på Frivilligcenter Halsnæs. Fra venstre: Daglig leder Katrine Rex, Laila Rømer Svendsen og Lavra Lumholt. Foto: Kim Larsen.
En lille ny er på vej, og det fører til barselsrokade på Frivilligcenter Halsnæs. Fra venstre: Daglig leder Katrine Rex, Laila Rømer Svendsen og Lavra Lumholt. Foto: Kim Larsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frivilligcentret barsler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivilligcentret barsler
Halsnæs - 20. juni 2021 kl. 05:58
Af Kim Larsen

Flere nye initiativer er på vej fra Frivilligcenter Halsnæs, men også en glædelig nyhed om, at leder Katrine Rex venter sig en lille ny. Hun går derfor på et års barsel fra 11. oktober 2021:

"Vi har arbejdet på at finde den mest optimale løsning for Frivilligcentret i denne periode, så alt fortsat fungerer i forhold til foreningslivet, de frivillige, netværk og diverse samarbejdspartnere," fortæller Katrine Rex og fortsætter:

"Og det er lykkedes. Vi har fundet det helt rigtige ledelsesteam med masser af både erfaring og lokalkendskab."

Laila og Lavra

Stedfortrædende daglig leder fra 11. oktober 2021 og et år frem bliver Laila Rømer Svendsen.

Hun har i tre år været Frivilligcentrets kontorkoordinator og har fungeret som souschef under både tidligere leder og nu Katrine Rex.

Laila Rømer Svendsen vil få assistance af Lavra Lumholt, som tidligere har arbejdet i Frivilligcentret i en periode i 2014-2015.

Hun har, ikke mindst via sit arbejde som social medarbejder på Maglehøj og social vicevært i Høje Tøpholm, stor erfaring indenfor feltet sociale relationer og netværk.

Lavra Lumholt tiltræder sit nye job i Frivilligcenter Halsnæs i starten af august, så hun kan være 'køreklar', når Katrine Rex går på barsel et par måneder senere.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?