26. marts 2019
Den ny indehaver af campingpladsen i Frederiksværk Winnie Topp har en række nye idéer for både campingplads og vandrehjem, som bliver drevet videre.                                        Foto: Niels J. Larsen
Den ny indehaver af campingpladsen i Frederiksværk Winnie Topp har en række nye idéer for både campingplads og vandrehjem, som bliver drevet videre. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fredfyldt camping i Frederiksværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredfyldt camping i Frederiksværk
Opdateret 06. november 2016 kl. 13:54
Halsnæs - 05. november 2016 kl. 04:02
Af Niels Jørgen Larsen - Campingpladsen skal ikke længere hedde Strandbo, selv om den ligger på Strandgade, for her er ingen strand. Stedet skal h
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sådan fortæller Winnie Topp, der 1. januar overtager Frederiksværk Camping og Vandrerhjem. Handlen blev godkendt af byrådet i Halsnæs i september, og den ny ejer er nu klar til at stå frem og fortælle om sine planer i Frederiksvorg Amts Avis.

Både campingplads og vandrehjem vil blive videreført, men Winnie Topp har en række nye idéer til at udvikle stedet efter at hun i en årrække har drømt om at eje sin egen campingplads.

- Jeg er uddannet til coach med stress som speciale. Derfor har jeg været på udkig efter et sted, der ligger i grønne, rolige omgivelser. Jeg vil gerne lave et sted for stressramte, hvor de kan gå i dvale. Er man syg af stress er det rigtig vigtigt at have en dvaleperiode for at blive helbredt, siger Winnie Topp.

Hun planlægger at lave en afdeling af campingpladsen særligt for stressramte, der har brug for at komme væk fra det vante omgivelser.

Tilbuddet til de stressramte vil særligt gælde om vinteren, hvor der ikke er så mange campister, men ellers handler det for Winnie Topp om at drive campingplads. Stadig med Fredfyldt som overskrift.

- Det skal være et sted man kommer for at have en fredelig ferie uden det store ståhej. Ikke det store vandland, men et wellness-præget sted med spa, sauna, kolde-varme bade og terrasser til at ligge og slappe af på. Allerede til sommer vil der blive tilbudt yoga, meditation og massage på bestemte dage og tider.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis Weekend.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede