8. juli 2020
Formand for Udvalget for Skole, Familie og Børn Michael Thomsen (V) viser hvor han og Venstre mener den ny skole skal placeres - ved siden af rådhuset i Frederiksværk.  Foto: Niels J. Larsen
Formand for Udvalget for Skole, Familie og Børn Michael Thomsen (V) viser hvor han og Venstre mener den ny skole skal placeres - ved siden af rådhuset i Frederiksværk. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frederiksværk skal have ny skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frederiksværk skal have ny skole
Opdateret 13. september 2017 kl. 12:51
Halsnæs - 12. september 2017 kl. 22:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Niels Jørgen Larsen
Et samlet byråd i Halsnæs bakker nu op om, at der skal bygges en ny skole i Frederiksværk som erstatning for den skimmelsvampramte og nedslidte Frederiksværk Skole Enghaven.

arrow Læs også: Anbefaler at bygge en helt ny skole

Det viste tilkendegivelserne fra samtlige partier, da byrådet tirsdag førstebehandlede budgettet for det kommende år. Her er der fra borgmester Steen Hasselriis (V) lagt op til at der hjemtages lån for at finansiere enten en ny skole eller en omfattende renovering af Enghaveskolen.

Venstre har foreslået at der bygges en ny skole på arealet ved siden af rådhuset. Dette forslag fik i første omgang kun opbakning fra Dansk Folkeparti, mens Socialdemokratiet, Enhedslisten, SF og Alternativet - der tilsammen har flertal i byrådet - tilkendegav at en beslutning om en ny skole eller ej først skulle tages af det ny byråd, da man ønskede yderligere beregninger af de økonomiske konsekvenser.

Ved budgetseminaret fremlagde administrationen en række beregninger omkring en ny skole og istandsættelse af den nuværende Frederiksværk skole, og det har åbenbart overbevist alle.

Således gav Socialdemokratiets gruppeformand og borgmesterkandidat Steffen Jensen i sin ordførertale om budgettet udtryk for, at løsningen var en ny skole.

- Vi mener det er fornuftigt nok at bygge en ny skole, vi vil bare ikke lægge os fast på placeringen uden at inddrage befolkningen, sagde Steffen Jensen således.

Også Anja Rosengreen (SF), Lisbet Møller (EL) og Qasam Ahmad (AL) udtrykte deres opbakning til, at der skal bygges en ny skole.

Det var udmeldinger som ikke mindst glædede Venstres formand for Udvalget for Skole, Familie og Børn Michael Thomsen.

arrow Første penge afsat til ny skole
29. november 2017 kl. 15:47 Opdateret: kl. 15:47
arrow Holder møde om skimmelsvamp
11. august 2017 kl. 14:42 Opdateret: kl. 14:42
arrow Flertal: Beslutning om ny skole må vente
01. juli 2017 kl. 11:06 Opdateret: kl. 11:06
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?