26. november 2020
Initiativgruppen til Skole ved Havet: Mette Storm Hansen, Charlotte Hertel Kristiansen, Maybrit H. Olsen, Gitte Mai Mostel og Lisbeth Mandsberg.
Initiativgruppen til Skole ved Havet: Mette Storm Hansen, Charlotte Hertel Kristiansen, Maybrit H. Olsen, Gitte Mai Mostel og Lisbeth Mandsberg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frederiksværk-lærere bag ny skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frederiksværk-lærere bag ny skole
Opdateret 03. september 2016 kl. 22:05
Halsnæs - 01. september 2016 kl. 14:21
Af Niels Jørgen Larsen

Initiativgruppen bag projektet om en privatskole i Hundested »Skolen ved Havet« står nu frem og præsenterer samtidig skolens idégrundlag og kommer med yderligere oplysninger forud for det informationsmøde man tidligere har meddelt vil blive afholdt den 5. oktober.

Gruppen består af de tre lærere Mette Storm Hansen, Charlotte Hertel Kristiansen og Maybrit H. Olsen samt Gitte Mai Mostel og Lisbeth Mandsberg, der er forældre. Videre bistår Jacob Thye Olsen og Lene Snediker Jacobsen med tanker, ideer og inspiration, som det hedder.

Lærerne i gruppen underviser i dag på Frederiksværk skole, ingen af dem er ansat på Hundested Skole, der til sommer bliver samlet på Lerbjerg, mens den ny privatskole kan flytte ind på Storebjerg-matriklen, hvis man opnår en aftale med Halsnæs Kommune om det.

I august havde gruppen møde med borgmester Steen Hasselriis (V) og skoleledelsen i Halsnæs Kommune, og efterfølgende indsendte man ansøgning om oprettelse af privatskolen og indbetalte første depositum til Undervisningsministeriet.

- Fælles for os er, at vi ønsker at skabe en attraktiv, levende og autentisk skole for alle skolens børn, unge og voksne, hedder det fra initiativtagerne, der onsdag aften lagde en række yderligere informationer ud på den opretterede Facebook-gruppe.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?