21. oktober 2021
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flugtbilist kørte fra alvorligt skadet mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flugtbilist kørte fra alvorligt skadet mand
Opdateret 10. oktober 2021 kl. 11:04
Halsnæs - 10. oktober 2021 kl. 10:36
Af Annemette Ross Jensen

En 29-årig mand fra Liseleje-området kom natten til søndag alvorligt til skade, da han blev ramt af en bil på Melbyvej i Liseleje, men bilisten tog flugten efter ulykken.

Vagtchef David Eckert fra Nordsjællands Politi oplyser, at den 29-årige lige havde talt i telefon, da han gik ud på Melbyvejen og blev kørt ned.

- Han bliver ramt på skulder og i hovedet og ligger på vejen. Hans kæreste kommer ud og finder ham, og han er kommet så slemt til skade, at han bliver afhentet med lægehelikopter til traumecentret på Rigshospitalet, oplyser vagtchefen, der søndag morgen ikke havde yderligere oplysninger om den 29-åriges tilstand.

Men politiet vil meget gerne have fat i den bilist, der lod den alvorligt tilskadekomne mand ligge på vejen og kørte videre uden at stoppe.

- Vi ved intet om den bil, der har ramt ham, og det må være kommet som et lyn fra en klar himmel. I den forbindelse søger vi vidner i det område, som har set en mistænkelig bil på Melbyvejen i høj fart og eventuelt med skader på front eller sidepartier. De må meget gerne rette henvendelse til 114, siger vagtchefen.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?