31. juli 2021
23HAA Ulykke 3
gallery icon

Se billedserie

Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flugtbilist gemte sig i sø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flugtbilist gemte sig i sø
Halsnæs - 21. juni 2021 kl. 11:51
Af Thomas Quvang

Kort før klokken 16 søndag eftermiddag skete der et færdselsuheld på Hillerødvej i Kregme, da en varebil kørende mod Frederiksværk kørte over i den modsatte vejbane og stødte sammen med en personbil, der kørte i den modsatte retning.

Den påkørte personbil snurrede rundt og påkørte endnu en personbil, der havde kørt bag varebilen. Efterfølgende steg en mand ud af varebilen, hvorefter han hastigt forlod stedet til fods bag Circle K og videre mod Arresø.

Flere vidner kunne berette om hasarderet kørsel fra varebilen over en længere strækning, og de mistænkte, at føreren var påvirket.

Lod sig anholde

Med god hjælp fra adskillige vidner samt snuden fra politihunden Loke blev den flygtende bilist fundet i vandet i Arresø 2,6 km fra, hvor færdselsuheldet var sket.

Da politiet kunne se manden i vandet, forsøgte han i første omgang at svømme fra stedet, men han opgav hurtigt sit ærinde, hvorefter han svømmede ind til bredden og lod sig anholde.

Føreren, en 26-årig mand fra København, blev taget med til aftørring og afhøring på politistationen, hvorefter han senere på aftenen blev løsladt.
Bilisten blev blandt andet sigtet for kørsel i påvirket tilstand, og en blodprøve skal nu fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Der skete umiddelbart ingen større personskade ved færdselsuheldet.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?