26. marts 2019
Julemærkehjemmets forstander, Lene Schou, og børn foran lastbilerne, der bragte en check på 80.000 kroner til Julemærkehjemmet Kildemose. Foto: ASAfoto
gallery icon

Se billedserie

Julemærkehjemmets forstander, Lene Schou, og børn foran lastbilerne, der bragte en check på 80.000 kroner til Julemærkehjemmet Kildemose. Foto: ASAfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere penge til Julemærkehjemmet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere penge til Julemærkehjemmet
Halsnæs - 04. december 2018 kl. 15:18
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

26 cyklister fra Team Rotary Nordsjælland kørte i juli til Paris på to hjul. De fleste deltagere tog turen på cykel som som en personlig udfordring, men formålet var primært at indsamle midler til velgørende formål. Og lørdag kunne Team Rotary Nordsjælland overbringe en check til Julemærkehjemmet Kildemose i Ølsted på 80.000 kr.

Dermed blev julemærkehjemmet, der lærer børn at leve et liv med sund kost, motion, nærvær og kammeratskab, yderligere begavet på en stor uge, hvor man to dage forinden fejrede 70 års fødselsdag med indvielse af den ny skolebygning og dagen efter havde den årlige Julemærkemarch.

- Pengene er ikke øremærket til noget specifikt, men vi bruger dem på at give flere børn chancen for at få et ophold hos os, fortæller Lene Schou, der er forstander på Julemærkehjemmet Kildemose i Ølsted.

Hun er meget taknemmelig for den check, som de modtog lørdag formiddag. To af deltagerne fra cykelturen til Paris var også cyklet til Ølsted. De mente, vejret var bedre på sommerens tur, men solen begyndte at skinne, da de dukkede op foran Julemærkehjemmet, hvor der var mange, der ventede og klappede. Kort tid senere ankom to dyttende lastbiler fra sponsor HC Container. Den ene havde checken i forruden, og børnene havde aftalt, hvordan de ville råbe et trefoldigt tak.

- Julemærkehjemmet har fået en del af overskuddet hvert år, vi har gennemført turen. Det er fantastisk at komme herud. De tager godt imod os, og vi kan se, at pengene gør en forskel, siger initiativtager Peter Jørgensen fra Team Rotary Nordsjælland.

Dagen efter besøget fra Rotary var det så tid til Julemærkemarchen, der på forhånd var ramt af en kedelig vejrudsigt, da meteorologerne havde lovet regnvejr allerede fra lørdag eftermiddag og hele søndagen.

- Det gik heldigvis ikke så galt, det var kun støvregn vi fik mens arrangementet foregik, der var mange glade gængere med hunde og barnevogne. De trodsede alle vejudsigten og fik nogle gode timer ud af det, fortæller Ib Madsen fra Gangforeningen Krudtugerne, der traditionen stod for afviklingen af marchen.

Deltagerantallet blev optalt til 768 deltagere.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis osndag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede