23. november 2017
Sådan så det ud, da fjordhytterne dukkede første gang op på Hundested Havn i foråret 2015. Dengang under navnet hobbithytter. Foto: Niels J. Larsen
Sådan så det ud, da fjordhytterne dukkede første gang op på Hundested Havn i foråret 2015. Dengang under navnet hobbithytter. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fjordhytterne forlader havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fjordhytterne forlader havnen
Halsnæs - 17. maj 2017 kl. 15:40
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De sidst gæster har overnattet i de tøndeformede hobbithytter - eller fjordhytter, som de nu hedder - på Hundested Havn. Hytterne blev i torsdag pillet ned og kørt væk.

»Vi er rigtig kede af, at vi er nødsaget til, at lukke for udlejning af hytter på havnen I Hundested. Årsagen er at der på området ved hytterne er kommet en voldsom aktivitet som ikke er foreneligt med vores virksomhed«, lyder det fra Mette Larsen og Jens Hansen, der står bag firmaet Fjordhytter.

Den kryptiske besked på hjemmesiden har ikke været mulig at få uddybet yderligere, end hvad duoen selv skriver på hjemmesiden. Frederiksborg Amts Avis erfarer, at det blandt andet skulle dreje sig om hærværk på hytterne.

»Vi havde håbet at disse problemer ville stoppe, men det har ikke været tilfældet - Vi kan derfor ikke længere, med samvittigheden i orden fortsætte på Hundested havn«, står der på Fjordhytters hjemmeside.

Fjordhytterne dukkede første gang op på Hundested Havn i foråret 2015. Dengang under navnet hobbithytter. Med en placering tæt ved den nye lystbådehavn blev de atypiske hytter med plads til fire populære og ad flere omgange fuldt booket.

I august 2016 blev antallet af sengepladser udvidet med to nye, større og mere handicapvenlige hytter, men nu vil alle seks hytter snart være fortid.

Det ærgrer havnefoged på Hundested Havn, Søren Brink.

- Det har været et frisk pust og været godt besøgt, og vi kigger nu hurtigst muligt på at etablere nye overnatningshytter, siger han.

Fjordhytter garanterer på deres hjemmeside, at alle indbetalinger og bookninger bliver tilbagebetalt.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk