19. oktober 2020
Pia Orloff Houmark er master i coachingpsykologi og protreptik
Pia Orloff Houmark er master i coachingpsykologi og protreptik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Filosofisk samtalesløjfe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Filosofisk samtalesløjfe

Pia Orloff Houmark er oplægsholder omkring Søren Kierkegaards syn på selvtilblivelse

Halsnæs - 17. oktober 2020 kl. 08:19
Af Thomas Quvang

Foreningen Halsnæs Filosoferer er, i samarbejde med Gjethuset, vært ved et arrangement, hvor du kan lære noget om 'Den Kierkegaardske Samtalesløjfe'.
Det foregår onsdag 21. oktober kl. 19-21 i Gjethuset og Tilmelding foretages på foreningens hjemmeside: http://halsnæsfilosoferer.dk.

'Den Kierkegaardske samtalesløjfe' er, kort fortalt, en poetisk metafor for samtaler, der er inspireret af nogle af de filosofiske og psykologiske indsigter, som Søren Kierkegaard bidrager med i sine beskrivelser af mennesket eksistens.

Fokus vil være på, hvordan man med inspiration fra Kierkegaards syn på selvtilblivelse som en livslang proces, kan føre samtaler, der kan hjælpe andre mennesker til at 'blive sig selv ved at vokse sammen med sig selv'. Undervejs vil der være en illustration af en kierkegaardsk samtalesløjfe i praksis.

Dialog og coaching

Oplægsholder er Pia Orloff Houmark, som er master i coachingpsykologi og protreptik og forfatter til bogen 'Den Kierkegaardske Samtalesløjfe - Kierkegaard, protreptik og tredje generations coaching”. Bogen er en psykologisk-filosofisk fagbog om eksistentiel hjælpekunst gennem dialog og coaching.

Der er ikke krav om tilmelding. Men det prioriteres, at de, som har tilmeldt sig, får plads. Der er plads til 75 i Gjethusets cafe, hvor arrangementet foregår.

Vær opmærksom på, at det er nødvendigt med mundbind, når man går rundt i cafeen. Det kan tages af, når man sidder ned.

Kunne du godt tænke dig at arbejde mere hjemmefra?