31. juli 2021
Fibernettet rulles ud i Halsnæs. Pressefoto
Fibernettet rulles ud i Halsnæs. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fiber-redning: To udbydere udfordrer net-giganterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fiber-redning: To udbydere udfordrer net-giganterne
Halsnæs - 20. juni 2021 kl. 09:32

Internetudbyderen Fastspeed har nu lavet en aftale med Onefiber, der i efteråret gik i gang med at lægge fiberkabler til borgere i området omkring Liseleje.

Senere er flere dele af lokalområdet kommet på fibernettet, og med den aktuelle aftale vil Onefiber styrke sine vækstplaner på privatmarkedet, mens Fastspeed får endnu bredere dækning og større mulighed for at nå ud til flere med sine billige bredbåndsløsninger.

De to virksomheder er mindre end netgiganter som TDC, men der er godt i gang med at udbrede deres løsninger i bl.a. Halsnæs.

Til dato har Onefiber leveret fiber til mere end 7.000 danske husstande, og antallet forventes tredoblet inden årets udgang.

”Vores mål er at forbinde danskerne med fiber. Vi vil udfordre de store spillere på markedet med en mere kommerciel og kundevendt tilgang til produktet og kunderejsen, og aftalen med Fastspeed er et vigtigt skridt på vejen og understøtter i høj grad vores vækststrategi,” siger Peter Bredgaard, Head of BtC Denmark, Onefiber, som siden årsskiftet har skaffet hurtig netforbindelse til husstande i Halsnæs' tyndere befolkede dele, hvor større udbydere har været tilbageholdende med at erstatte de gamle kobberkabler med fiber.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?