13. december 2019
Festival Himmelstorm i Torup lukker dørene op den 26. juli. Foto: Allan Nørregaard
Festival Himmelstorm i Torup lukker dørene op den 26. juli. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival laver intimkoncert med kendte sangere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival laver intimkoncert med kendte sangere
Halsnæs - 18. juli 2019 kl. 09:15
Af Hanne Guldberg Mikkelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Multimusikeren Gustaf Ljunggrens har arrangeret en intimkoncert med Aura Dione, Steffen Westmark & Dorthe Gerlach på årets Himmelstorm Festival i økobyen Dyssekilde, hvor han vil akkompagnere i intime og rå versioner af deres sange.

De tre sangere kommer fra forskellige genrer indenfor pop, soul og rootsmusikken.

Aura Dione har i mere end ti år været en markant popstemme som især i Tyskland og er to gange blevet kåret til årets kvindelige kunstner ved Danish Music Award. Steffen Westmark er den stærke soulstemme i den populære gruppe Blue Van, der spiller rhythm & blues inspireret af musik fra 1960-70erne, og Dorthe Gerlach er mest kendt som frontfiguren i popgruppen Hush, men hun har også udgivet den dansksprogede solo-plade Natlys.

Koncerten på Himmelstorm er den første af sin slags og åbner festivalens Sputnik-scene fredag den 26. juli kl. 16.30 til 17.30.

Himmelstorm har med sine år på bagen snart etableret sig som en festival med en anderledes musikprofil og en økologisk bæredygtigheds-profil. Festivalen foregår i den sidste weekend af juli (26-28.juli) på økosamfundet Dyssekilde, og der er stadig billetter at købe via festivalens hjemmeside.