12. juli 2020
Travl aften for politiet i Frederiksværk
Travl aften for politiet i Frederiksværk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fem anholdelser i nat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem anholdelser i nat
Halsnæs - 31. maj 2020 kl. 09:56
Af Jesper Sabroe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjællands politi måtte lørdag aften og nat fem gange skride til anholdelser. Første gang klokken 18.40 på Arresødalsvej, hvor en lokal 39-årig mand blev standset i bil, selvom han ikke havde kørekort og i stedet var påvirket af euforiserende stoffer. Betjentene visiterede manden og undersøgte bilen, hvorved de fandt en smule kokain og noget GHB. Manden blev anholdt med henblik på at få taget en blodprøve, oplyser Nordsjællands Politi.

En time senere, klokken 19.40 blev en 54-årig mand fra Gørløse anholdt sigtet for spirituskørsel. Han blev standset i en varevogn på Tollerupvej i Melby.

Klokken 20.21 var en patrulje i aktion ved Superbrugsen i Ølsted. Her anholdt 25-årig mand uden fast adresse. Manden kom kørende på en havetraktor, men her gælder samme promillegrænser som en bil.

Politiets døgnrapport fortsætter med lidt uro og uorden på stationspladsen i Frederiksværk ved 21-tiden. En gruppe unge mennesker var forsamlet og politiet anholder en 21-årig mand, da han var aggressiv og udviste truende adfærd. han blev anbragt i detentionen i Helsingør, hvorfra han blev lukket ud senere på natten, oplyser vagtchef Stefan Andersen, Nordsjællands Politi.

Endelig bliver en 21-årig mand fra Frederikssund anholdt på Strandvejen ud for nummer 97 i Frederiksværk. Han er nu sigtet for at køre i både spiritus og narkopåvirket tilstand.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?