10. juli 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Far og to børn fundet druknede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Far og to børn fundet druknede
Opdateret 15. april 2019 kl. 16:20
Halsnæs - 15. april 2019 kl. 14:23
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En mand og to børn på 11 og 13 år er mandag alle fundet druknet efter at de sejlede ud i en båd fra Frederiksværk Lystbådehavn søndag.

Det oplyser Nordsjællands Politi på Twitter:
»Den indledende efterforskning tyder på en tragisk ulykke, og vi har af den årsag ikke yderligere kommentarer til sagen. Skulle vores efterforskning vise andet, skal vi nok melde ud om dette,« hedder det fra politiet.

Nordsjællands Politi vil af hensyn til de pårørende ikke oplyse nærmere om mandens alder eller familien udover af der et tale om en 11-årig pige og en 13-årig dreng.

Mandag formiddag kom det frem, at en mand var fundet druknet samtidig med at man havde fundet en jolle i nærheden af Lynæs Havn.

Politiet bekræftede at den fundne båd er identisk med den båd, der sejlede ud fra Frederiksværk søndag, og den fundne druknede person er identisk med den savnede far, der befandt sig på båden.

Efterfølgende meddeler Nordsjællands Politi at de to børn på 11 og 13 år, der også var med på båden, ligeledes er fundet druknet og at de pårørende er underrettet.

Ifølge beredskabet i Odsherred er to af de druknede fundet ved Nakkehage.

Båden blev mandag middag kørt væk fra Lynæs Havn efter at politiet havde foretaget indledende tekniske undersøgelser af den.

En far og to børn blev søndag meldt savnet, efter at de søndag morgen sejlede ud i en båd fra havnen i Frederiksværk, efter sigende på en »hyggetur«. Helikoptere og dykkere ledte søndag aften og nat efter den savnede båd med i Roskilde Fjord, og eftersøgningen blev genoptaget mandag, hvor det altså gav resultat med sørgelig udgang.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?