7. juni 2020
En 70-årig mand blev narret til at udlevere sit dankort af en falsk bankmand. 

Foto: Kenn Thomsen
En 70-årig mand blev narret til at udlevere sit dankort af en falsk bankmand. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Falsk bankmand fik udleveret hævekort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Falsk bankmand fik udleveret hævekort
Halsnæs - 03. april 2020 kl. 10:52
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En falsk bankmand narrede torsdag eftermiddag kort før klokken 16 en 70-årig mand fra Ølsted til at udlevere sit hævekort. Det oplyser Nordsjællands Politi.

Tricktyveriet startede med, at den 70-årige blev ringet op af en person, der udgav sig for at være fra Nordea og oplyste, at der var hævet penge på den 70-åriges konto. Personen tilbød at spærre den 70-åriges konto og sørge for, at han fik pengene tilbage og sagde, at det kunne lade sig gøre ved, at den 70-årige udleverede sit hævekort samt kode til en bankmand, som ville komme ud til den 70-årige.

Kort efter, at telefonsamtalen var afsluttet, kom en mand til den 70-åriges adresse på Maxivej for at hente hævekortet. Da den 70-årige efterfølgende kontaktede sin bank, fik han oplyst, at der kort efter, at han havde udleveret hævekort var hævet penge fra hans konto.

Den mand, som hentede hævekortet, beskrives som omkring 160 cm høj og iført sort hættetrøje. Han kørte fra stedet i en hvid bil.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?