27. september 2021
Tidligere på sommeren var der et velbesøgt FRIspisnings arrangement i Ølsted Grusgrav
Tidligere på sommeren var der et velbesøgt FRIspisnings arrangement i Ølsted Grusgrav
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fællesspisning ved fjorden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fællesspisning ved fjorden

Byasgaard inviterer til FRIspisning

Halsnæs - 29. juli 2021 kl. 11:30
Af Thomas Quvang

Værtsparret Kenneth og Signe Tang, der overtog Byaasgaard Camping i 2019, vil gerne byde mange flere Halsnæs-borgere indenfor på pladsen.

”Vi har den skønneste beliggenhed direkte ned til fjorden som det eneste sted mellem Hanehoved og Sølager. Vi har en vidunderlig strandeng, vi har bådebro og bålsted, birkelund og æblelund. Det vil vi gerne dele med alle, der har lyst”, siger Kenneth Tang.

Nabogården leverer råvarerne

Der er offentlig adgang til hele campingpladsen hele året, men det er de færreste, der ved det. Det vil værtsparret gerne lave om på.

Derfor inviterer de til FRIspisning, fællesspisning i det fri sammen med Halsnæsfonden, lørdag den 31. juli, hvor borde og bænke bliver slået op på pladsen direkte ned til fjorden. Nabogården Engmosegaard leverer råvarerne til en lækker økologisk toretters menu.

”Det bliver en folkelig friluftsmiddag, hvor alt kommer fra én gård. Det er så lokalt, som det overhovedet kan blive, og vi håber på en dejlig sommeraften med masser af glade gæster”, siger Kenneth Tang.

Skønne naturperler

FRIspisning arrangeres i samarbejde med Halsnæsfonden og består af seks fællesspisninger på forskellige lokationer i Halsnæs. Indtil nu har der været FRIspisninger i Ølsted Grusgrav og i Torup. Efter Byaasgaard følger arrangementer hos Andelsgaarde i Melby, Arresøcentret og Knud på Hundested Havn.

”Med FRIspisning vil vi skabe nye mødesteder, hvor lokale borgere og turister kan nyde et udsøgt måltid mad tilberedt af lokale råvarer og serveret i en af Halsnæs’ skønne naturperler”, siger Lis Issa, der er koordinator for projektet for Halsnæsfonden.

Billetter til FRIspisning kan købes på FRIspisnings hjemmeside: www.frispisning.dk, hvor man også kan læse mere om arrangementerne.

Stemmer du til kommunalvalget i år?