23. januar 2021
Trods stort rykind af sommerturister er der ingen ny tilfælde af Corona-virus i Halsnæs siden starten af juli. Foto: Kenn Thomsen
Trods stort rykind af sommerturister er der ingen ny tilfælde af Corona-virus i Halsnæs siden starten af juli. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få nye smittede i Nordsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få nye smittede i Nordsjælland
Halsnæs - 06. august 2020 kl. 08:48
Af Niels Jørgen Larsen

Mens frygten for en opblussen af Corona-virus breder sig, kan det konstateres, at den store turistmængde og et væld af havefester ikke har rykket dramatisk ved smittetallene i det nordsjællandske kommuner de seneste tre uger.

Således har Halsnæs og Frederikssund kommuner ikke et eneste nyt smittetilfælde siden 13. juli, mens det samlede antal smittede i 11 nordsjællandske kommuner i samme periode er steget med 69. Flest nye tilfælde har der været i Helsingør (14), Rudersdal (13) og Egedal (12). Præcis de tre kommuner, der har de højeste antal smittede i Nordsjælland.

Sommerhuskommunen Halsnæs er gået helt fri for nye tilfælde på trods af at hele 1800 borgere er blevet testet siden starten af juli.

- Det er glædeligt, Især set i lyset af at så mange er testet, men vi ved alle at der formentlig venter en fase to, så udover at rose Halsnæs-borgerne er mit råd, at man fortsat skal passe på sig selv og hinanden, siger borgmester Steffen Jensen (S).

Det samlede antal Halsnæs-borgere med konstateret COVID-19 har siden uge 28, hvor en enkelt ny kom til, ligget på 69.

I alt er der pr. 5. august optalt 1579 smittetilfælde i de nordsjællandske kommuner.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?