28. juli 2021
Nicholai Christiansen scorede fire mål da FFK spillede sig i semifinalen om sjællandsmesterskabet for Serie 3 hold.
Nicholai Christiansen scorede fire mål da FFK spillede sig i semifinalen om sjællandsmesterskabet for Serie 3 hold.
Foto: Jan Stephan
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FFK spiller SM-semifinale torsdag aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FFK spiller SM-semifinale torsdag aften

Besejrede Nerasthe fra Ballerup med 6-3 i kvartfinalen

Halsnæs - 24. juni 2021 kl. 10:08
Af Thomas Quvang

Torsdag aften spiller FFK´s kredsmestre semifnale om sjællandsmesterskaberne for Serie 3 mandskaber. Her møder Arge´s tropper Invictus XL fra Vallensbæk. Kampen spilles på udebane med start kl. 19.

Tirsdag aften besejrede FFK Nerasthe fra Ballerup med tenniscifrene 6-3 efter en underholdende og målrig kvartfinale. Specielt FFK´s offensiv foldede sig ud og skar sig gennem hjemmeholdets forsvar som en kniv gennem blødt smør.

Fire Nicholai kasser

Allerede indenfor det første kvarter bragte FFK sig komfortabelt i front. Christian Konradsen scorede til 1-0 på straffespark, topscorer Andreas Gaddrup scorede til 2-0 og Nicholai Christiansen gjorde det til 3-0. Unge Marco Miladinovic var i øvrigt oplægger til de to sidste scoringer.

Inden pausen fik hjemmeholdet reduceret til 1-3 på et straffespark, men kort herefter scorede Nicholai Christiansen til pausestillingen 4-1.

I 2. halvleg blev der debut til Mikkel Møller og han fejrede sin første optræden på byens bedste hold med en stærk assist til Nicholai Christiansen der kunne fuldbyrde sit hattrick med en scoring i tomt net til 5-1.

Eventuel finale på søndag

I slutfasen fik hjemmeholdet reduceret til 3-5 via to scoringer, inden Nicholai Christiansen med sin fjerde scoring afgjorde matchen definitivt til facit 6-3.

Vinder Frederiksværk semifinalen torsdag aften, så spilles der finale om sjællandsmesterskabet på søndag kl. 12. I skrivende stund er spillestedet for slutkampen ikke offentliggjort.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?