6. maj 2021
FFK´s dobbelte målscorer Marcus Dalhauge jubler over det flotte føringsmål til 1-0
FFK´s dobbelte målscorer Marcus Dalhauge jubler over det flotte føringsmål til 1-0
Foto: Thomas Quvang
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FFK fik ikke snøret sækken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FFK fik ikke snøret sækken

Med et 2-3 nederlag hjemme inviterede FFK de nærmeste forfølgere til 'oprykningsfest'

Halsnæs - 03. maj 2021 kl. 10:21
Af Thomas Quvang

FFK´s tophold i Serie 3 var ubesejret på hjemmebanen i denne sæson, indtil midterholdet Snekkersten kom på besøg lørdag eftermiddag.

Her faldt 'fortet' da gæsterne løb med alle tre point via en 3-2 sejr. Et ualmindelig ærgerligt resultat for Frederiksværk, der dermed inviterede Græsted og Skævinge indenfor i rækkens topstrid, hvor kun få point skiller de tre hold i toppen af rækken.

Perlemål annulleret

Samtidig et nederlag som FFK kunne takke dem selv, og kampens dommer, for. Sækken burde være blevet snøret i de første 45 minutter, men det blev den ikke.

Det så lyst og lovende ud da Marcus Dalhauge bragede FFK foran 1-0 i det 25. minut på en sikker afslutning fra kanten af feltet. Kort efter headede Andreas Gaddrup bolden i kassen til 2-0, men til stor ærgrelse for hjemmeholdet blev Gaddrups flotte hovedstødsmål annulleret for offside.

Lad det være sagt med det samme - det var kun dommeren der så FFK-spilleren i offside position.

Få minutter senere lagde samme Andreas Gaddrup en 'kongebold' til unge Albert Appel, men i fuldstændig fri position misbrugte Albert Appel den store chance.

Og i stedet for en komfortabel pauseføring, stod det blot 1-0 ved pausen. I øvrigt overfor et gæstende mandskab der spillede en rigtig god gang bold og udfordrede hjemmeholdet på såvel tempo som fysik.

Tre mål på tyve minutter

Også i starten af 2. halvleg tilspillede FFK sig flere store chancer, men der manglede den sidste koldblodighed foran kassen.

Den koldblodighed havde gæsterne derimod, og på blot tyve minutter vendte Snekkersten 0-1 til 3-1 overfor et vaklende FFK-forsvar der ikke formåede at dæmme op for gæsternes pres.

I slutfasen lykkedes det atter Marcus Dalhauge at komme på tavlen og reducere gæsternes føring til 2-3, men det var ikke nok og Snekkersten kunne juble over tre overraskende point da der blev fløjtet af efter fem minutters ekstra tid.

Den kommende lørdag skal FFK i aktion igen, her gælder det bundholdet Kvistgaard på udebane. Her er en sejr et 'must' for Allan Arges tropper.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?