19. juni 2021
Nicholai Christiansen var kilde til evig uro og kom frem til flere pæne chancer
gallery icon

Se billedserie

Nicholai Christiansen var kilde til evig uro og kom frem til flere pæne chancer
Foto: Thomas Quvang
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FFK: Oprykning er 99 procent sikker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FFK: Oprykning er 99 procent sikker

Frederiksværk vandt tirsdagens topbrag mod Skævinge med 1-0

Halsnæs - 09. juni 2021 kl. 08:11
Af Thomas Quvang

Med en spinkel, men fortjent 1-0 sejr over Skævinge tirsdag aften, kan FFK nu glæde sig over, at den hedder Serie 2 efter sommerferien.

Oprykningen er 99 procent sikker efter gårsdagens resultat. Skævinge lander på 54 point i tabellen, det ligger fast. FFK har ligeledes 54 point, men har to kampe tilbage.

Indbyrdes står de to hold fuldstændig lige, men målforskellen er i FFK´s favør. Således er FFK 20 mål bedre end Skævinge.
At FFK taber sine to sidste kampe med 20 mål tilsammen er ren utopi.

Dog er Græsted en joker i tabellen. Græsted kan nå op på 55 point, og kan i tilfælde af to sejre til sidst, samtidig med at FFK taber sine to sidste kampe overhale Allan Arge´s tropper indenom. Her skal der dog et lille mirakel til, set med Græsteds øjne.

Lige kamp

Tirsdagens match foran 300 tilskuere i Frederiksværk, blev præcis så tæt som man kunne forvente. Skævinge stod solidt med en god defensiv. FFK havde bolden mest og kom frem til de få chancer der var i de første 45 minutter.

Efter 0-0 ved pausen kom matchens enlige scoring ti minutter inde i 2. halvleg. Lynhurtige Albert Appel driblede sig fri på i feltet og leverede en perfekt assist til brandvarme Andreas Gaddrup der blot skulle sætte indersiden på bolden til scoring.

Aldrig farlige

Herefter forsøgte Skævinge at presse sig frem til en udligning, men ret skal være ret, gæsterne blev aldrig for alvor farlige.

FFK´s forsvar stod stærkt og fik afvist de få gange der var optræk til chancer. Og set gennem hele kampen så kan Skævinges forsøg indenfor målrammen tælles på en hånd, og de få der var tog Emil Cronwall sig sikkert af i kassen.

På den baggrund var FFK´s sejr helt i orden, det var det bedste hold på dagen der vandt.

Hos Hjemmeholdet var der tale om en kollektiv mandfolkepræstation krydret med fine individuelle præstationer. I forsvaret var Rasmus Løkkegaard 'man of the match' som en klippe, stærk i hovedspillet og med utallige sikre indgreb.

Champagne på lørdag

Offensivt var Albert Appel den helt store profil, lynhurtig med bolden klistret til fødderne og med en genial assist. Unge Appel kunne gæsterne ikke tæmme.

Og på midten, til at binde det hele sammen, leverede Christian 'CK' Konradsen som altid en fremragende præstation.

Mon ikke oprykningen fejres på lørdag til sæsonens sidste hjemmekamp mod Gilleleje - champagnen kan i hvert fald roligt lægges på køl.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?