14. december 2018
Gunvar Degnbol ved klaveret sammen med sine tidligere elever Lene Dalby og Kirsten Nielsen.								                      Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Gunvar Degnbol ved klaveret sammen med sine tidligere elever Lene Dalby og Kirsten Nielsen. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et langt liv bygget på tillid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et langt liv bygget på tillid
Halsnæs - 11. november 2017 kl. 10:19
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hun var lærer på Vinderød skole i næsten 40 år og de seneste 25 år har hun levet et aktivt pensionistliv med bl.a. korsang og folkedans. Mandag 13. november fylder Gunver Degnbol 90 år. Hun bor fortsat i eget hjem i Frederiksværk, hvor hun også passer sin lille have og glæder sig til snart igen at kunne deltage i folkedansen efter at have fået ny hofte.

Gunver Degnbol har gennem flere år haft tæt kontakt til nogle af sine tidligere elever. Det gælder bl.a. Lene Dalby og Kirsten Nielsen, som hun var klasselærer for i 1960'erne.

- Gunver har haft stor betydning for, at jeg blev så glad for at gå i skole og blev hængende i skolesystemet i mange år. I 7.kl viste hun den tillid til mig, at jeg blev sendt over for at være vikar for for 1.klasserne, når der manglede en lærer, fortæller Lene.

Netop tillid er et nøgleord for Gunver Degnbol.

- Tillid er et stort ord, tillid er et godt ord, det er alfa og omega. For mig var det altid sådan, at du kunne skuffe mig lige så meget, men jeg glemte aldrig tilliden. Det har jeg kunne sige til en klasse. Lige meget hvad de gjorde, så var tilliden der, og det må også være stærkt for eleverne at opleve, at sådan er det, siger Gunver Degnbol.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis weekend.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk