4. december 2020
Den spanske kok Miguel med næsen lidt for dybt i dip'en.
gallery icon

Se billedserie

Den spanske kok Miguel med næsen lidt for dybt i dip'en.
Foto: Thomas Quvang
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En kulret kærlighedskarrusel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En kulret kærlighedskarrusel

Hylende morsom premiere på Støbeskeens komedie 'Rundt På Gulvet'

Halsnæs - 30. oktober 2020 kl. 10:09
Af Thomas Quvang

Timing, hæsblæsende tempo og masser af motion til lattermusklerne var hovedingredienserne da Amatørteatret Støbeskeen torsdag aften havde premiere på komedien 'Rundt På Gulvet'.

'Man-eater' med tre elskere

Forrygende morsomt var det bestemt. En fuldstændig kulret kærlighedskarrusel med Stinne Devantier, super spillet af Bettina Tiegarth, som 'man-eater' med tre forskellige forhold kørende samtidig - til den spanske kok Miguel Moreno (Jacob Klok), til TV-værten Sander Sidenius (Nicolai Hedelund) og til den lokale tømrer Jacob Lund (Kim Larsen).

Til at holde styr på alle Stinnes aftaler havde husholdersken Karen Katlev (Laila Bømervang) nok at se til, det blev ikke mindre kompliceret af, at husholderskens niece Emma Holm (Anna Lykke Abildtrup) meldte sin ankomst mens alt var kaos. Alt imens Stinnes elskere farer ud og ind af dørene, så forsøger veninden og forfatteren Trine Sildehoved at finde inspiration til sin næste bog.

Uden at røbe for meget, så byder komedien på en sand perlerække af komiske optrin, masser af pinligheder og nær-ved afsløringer inden det hele slutter med en festlig finale

Lige i skabet

Så man kan konstatere at instruktør Henrik Hagensen og alle de deltagende skuespillere ramte plet. En forestilling der sad lige i skabet.

I en tid hvor corona og 'metoo' fylder alt for meget i hverdagen, så var det dejligt befriende, at kunne sætte sig tilbage og nyde 1½ times fin underholdning krydret med mange rigtig gode grin.

Og til dem som endnu ikke har købt billet til 'Rundt På Gulvet' er der kun at sige: - sæt i gang.

Forestillingen kører frem til den 9. december og billetter bestilles via Støbeskeens hjemmeside: www.stobeskeen.dk

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?