11. december 2018
Den svenske digter og visesanger Carl Michael Bellmann liv præsenteres af OPtimis teatret i form af en kabaret i Gjethuset søndag.
Den svenske digter og visesanger Carl Michael Bellmann liv præsenteres af OPtimis teatret i form af en kabaret i Gjethuset søndag.
Foto: Photographer: Peter Nerenst
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elskov, vin og basfioler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elskov, vin og basfioler
Halsnæs - 23. februar 2018 kl. 14:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Halsnæs Musikforening er klar med næste koncert-arrangement i Gjethuset i Frederiksværk. OPtimis teatret opfører søndag 25. februar kl. 16.00 Bellman Kabaret-forestillingen »Elskov, Vin & Basfioler«.

OPtimis teatret er et turnerende teater, der har set det som sin opgave at formidle og være øjenåbner for den noget oversete kunstform: Visesangen. Med forestillingen »Elskov, Vin og Basfioler« fejrer OPtimis teatret 25 års jubilæum.

Vi møder her den eminent ekvilibristiske og indfølende digter og entertainer Carl Michael Bellmann. Vi befinder os i 1700-tallets Stockholm og træder ind i Bellmans liv, dér hvor han er ved skabe sit hovedværk Fredmans Epistler. En samling viser, der giver et levende billede af et underklasse-bohemeliv, fyldt med hed elskov, masser af kølig vin og liflige strøg på basfiolen.

De medvirkende er Allan Høier, sang, Allan Thorsgaard, guitar og Kjeld Steffensen, cello. Billetpris for medlemmer er 100 kr., ikke medlemmer 150 kr., mens unge under 20 år har gratis adgang.

Medlemsskab af foreningen for den igangværende sæson koster 150 kr.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk