21. februar 2020
Borgmester i Halsnæs Kommune, Steffen Jensen(S), kan glæde sig over, at kommunen får 28 mio. kroner i tilskud. Nærmest alle millionerne var dog forventet og på forhånd indregnet i kommunens budget. 

Foto: Allan Nørregaard
Borgmester i Halsnæs Kommune, Steffen Jensen(S), kan glæde sig over, at kommunen får 28 mio. kroner i tilskud. Nærmest alle millionerne var dog forventet og på forhånd indregnet i kommunens budget. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ekstra penge redder ikke 2020

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ekstra penge redder ikke 2020
Halsnæs - 09. oktober 2019 kl. 04:00
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Indenrigsministeriet løftede i denne uge sløret for, at 32 vanskeligt stillede kommuner landet over får en hjælpende hånd fra staten.

I Halsnæs Kommune betyder det, at et tilskud på 28 mio. kroner tikker ind på kontoen, men pengene kommer ikke til at gøre en stor forskel i det budgetoplæg, som borgmester Steffen Jensen (S) offentliggør mandag.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Vi havde kalkuleret med at få 26 millioner kroner ligesom sidste år, men har nu fået lidt mere. Det kan betyde nogle småjusteringer i budgettet, men ingen markante ændringer, siger Steffen Jensen til Frederiksborg Amts Avis.

Selvom to ekstra millioner kan synes som en dråbe i vandet, ser borgmesteren en vigtig pointe i tilskudskronerne.

- Sidste år havde vi fyringer og massive nedskæringer, og vi brugte kræfter på at fortælle resten af verden, hvordan situationen ser ud i Halsnæs. For hovedstaden er ikke bare Gentofte, og det er glædeligt, at de har fået øje på det og givet os to millioner kroner mere, siger Steffen Jensen.

Fra puljen til vanskeligt stillede hovedstadskommuner har Frederikssund og Gribskov desuden fået henholdsvis 14 og otte millioner kroner.