12. juli 2020
Livredderposten ved Lille Kulgab. En ekstra post kan komme i spil mellem denne og Liseleje. 											          Foto: Niels J. Larsen
gallery icon

Se billedserie

Livredderposten ved Lille Kulgab. En ekstra post kan komme i spil mellem denne og Liseleje. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ekstra livredderpost kan komme i spil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ekstra livredderpost kan komme i spil
Halsnæs - 26. maj 2020 kl. 18:01
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er fortsat livredderposter på fire strande i Halsnæs Kommune, men cheflivredder John Mogensen fra Den Nordsjællandske Kystlivredningstjeneste åbner op for, at der kan blive en eller to ekstra poster i sommer.

Det kan ske hvis tilstrømningen til de kendte strande bliver så voldsom, så det giver betænkeligheder i forhold til Corona-smitte og reglerne om at holde afstand.

- Det kunne være ekstra livredderposter mellem Liseleje og Lille Kulgab, i området for enden af Tangvej, som går fra den nedlagte Melbylejr til stranden, siger John Mogensen.

I forvejen er der to livredderposter på Liseleje strand på hver side af nedgangen til stranden fra Lisehøjvej. Videre er der ved Lille Kulgab, hvor strandgæsterne i år kan tage en nyopført toiletbygning i brug, hvis ellers der åbnes for strandtoiletter i forhold til Corona.

Videre er der livredderpost på Trekanten i Hundested og ved Gråstenvej.

Livreddersæsonen åbner Grundlovsdag den 5. juni i Hundested og Liseleje. Herefter holdes åbent på de to strande i weekenderne. Fra lørdag 27. juni er der hele sommerferieperioden bemanding på alle livredderposter alle dage. njl

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?