13. december 2017
Denne flok og en håndfuld mere er parat til at tage imod 87 elever på New Nordic Youth-efterskolen i Torup på søndag.                                                 Foto: Niels J. Larsen
gallery icon

Se billedserie

Denne flok og en håndfuld mere er parat til at tage imod 87 elever på New Nordic Youth-efterskolen i Torup på søndag. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Duften af efterskole breder sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Duften af efterskole breder sig
Opdateret 09. august 2017 kl. 15:04
Halsnæs - 08. august 2017 kl. 16:35
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere skilte viser stadig til Toruplund med symbolet for hotel-overnatning, og efterskolefolkene i Torup har henover sommeren haft flere besøgende, som har spurgt efter muligheden for et købe en kop kaffe eller overnatte på stedet. Men det tidligere kursuscenter er nu hjemsted for iværksætterefterskolen New Nordic Youth, der på søndag tager imod sit første kuld på 87 elever i de hvide bygninger på adressen Torupvejen 90.

- Her begynder at brede sig en duft af efterskole, som føles rigtig godt, fortæller Jane Holstein, der sammen med Dennis Perschke udgør ledelsesteamet for New Nordic Youth, hvor man kører uden en egentlig forstander og vil inkludere alle medarbejdere mest muligt i beslutningerne.

Blandt de 87 elever er 17 piger. Lidt færre end man måske kunne håbe på, men effekten af en særlig kampagne for at få flere piger intreresseret i IT og iværksætteri viser sig allerede med de forhåndsindtegninger, man har til de kommende to skoleår, hvad kampagnen også primært har haft til formål.

Et personale på i alt 19, hvor ni indgår direkte i undervisningsteamet, er klar til at tage imod eleverne.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk