21. oktober 2020
46 kvinder deltog i det første arrangement i "Dronningernes Nordsjælland", som bl.a. bød på rundvisning i små hold på Flynderupgård Museet med  Silde-Ole som guide (foto). Næste stop for 'Dronningeklubben' er Munkeruphus.
46 kvinder deltog i det første arrangement i "Dronningernes Nordsjælland", som bl.a. bød på rundvisning i små hold på Flynderupgård Museet med Silde-Ole som guide (foto). Næste stop for 'Dronningeklubben' er Munkeruphus.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dronningeklub på tur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dronningeklub på tur
Halsnæs - 15. oktober 2020 kl. 10:51

EVENT De fire frivilligcentre i Græsted, Halsnæs, Hillerød og Helsingør inviterer på skift nordsjællandske kvinder på kultur- og/eller naturoplevelser i netop deres område.

Udover at give nogle gode oplevelser, er målet også at styrke sammenhold, kendskab og venskab mellem kvinder fra de nordsjællandske kommuner.

Projekt "Dronningernes Nordsjælland - Kultur, natur og fællesskab" kom i september godt fra start med et vellykket åbningsarrangement på Flynderupgård Museet, hvor i alt 46 kvinder i deltog.

Stafetten er givet videre til Frivilligcenter Græsted, som torsdag 22. oktober kl. 13-16 inviterer kvinder til Munkeruphus i Dronningmølle - et smukt sted som på fineste vis kombinerer natur og kultur.

Ikke nok med at 'Dronningeklubben' aflægger besøg i Dronningmølle, deltagerne skal også igennem Dronningekløften!

På Munkeruphus udstiller lydkunstneren Jacob Kirkegaard, som er kendt verden over for sine sanselige lydværker. På Munkeruphus præsenteres en række nye værker af kunstneren, som handler om menneskets fremmedgjorte forhold til døden og alt det affald, vi som mennesker og civilisation producerer.

Tilmelding pr. mail til: kontakt@frivilligcenter-graested.dk

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?