10. december 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Direktør Jan Hvidtfeldt Andersen er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør Jan Hvidtfeldt Andersen er død
Opdateret 29. maj 2019 kl. 15:28
Halsnæs - 29. maj 2019 kl. 13:48
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Direktør for Halsnæs Forsyning A/S Jan Hvidtfeldt Andersen er død. Bestyrelsesformand for forsyningen Thomas Møller Nielsen udtaler i en pressemeddelelse:

»Det er med meget stor sorg, at jeg må meddele, at direktør i Halsnæs Forsyning A/S, Jan Hvidtfeldt Andersen, er død. Jan blev 52 år.

Jan sov stille ind i går, med sine kære omkring sig.

Jans død er et stort tab for os alle - for virksomheden, medarbejdere, bestyrelsen, kolleger og samarbejdspartnere i branchen.

Jan har været direktør siden etableringen af selskabet i 2009, og har haft et stort ansvar og æren for, at vi i dag er en sund og professionel virksomhed i Halsnæs Forsyning A/S. Jan var utroligt afholdt af alle sine medarbejdere og bestyrelsen, og han var kendt og respekteret for både sin store faglige viden om forsyningsbranchen generelt, og for sin stærke forståelse for drift, samt sin åbenhed, ærlighed og redelighed som person - og ikke mindst sit altid gode humør og lune humor. Mine tanker går til Jans efterladte.«

Jan Hvidtfeldt Andersen deltog så sent som 7. maj i rejsegildet for Halsnæs Forsynings store udbygning på Havnevej i Frederiksværk.

Bestyrelsen i Halsnæs Forsyning A/S har fra i dag konstitueret Jacob Kaae Lind Nordqvist som direktør.

grafik køb billede