24. juli 2019
MLI-formand Kim Daugbjerg foran klubhuset i Melby i marts 2018. Her et år efter er byggeriet endnu ikke igang.           Foto: Niels J. Larsen
MLI-formand Kim Daugbjerg foran klubhuset i Melby i marts 2018. Her et år efter er byggeriet endnu ikke igang. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Der mangler penge til Melbys klubhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der mangler penge til Melbys klubhus
Halsnæs - 12. marts 2019 kl. 08:45
Af Niele Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Økonomiudvalget behandler på sit møde onsdag som lukket punkt en sag om Melby-Liseleje IFs klubhus, hvor en gennem flere år planlagt renovering og ombygning stadig venter på det første spadestik.

I 2017 blev der afsat 10 mio. kr. til projektet og restbeløbet var afsat i 2018. Dette beløb rækker imidlertid ikke til at opfylde foreningens ønsker, og forskellige løsningsmodeller er blevet drøftet på kryds og tværs, og derfor er byggeriet endnu ikke kommet igang. Oprindelig havde man ellers i MLI håbet på at man kunne have taget det ny klubhus i brug omkring årsskiftet 2017-18, og for et år siden sagde formand Kim Daugbjerg i Frederiksborg Amts Avis, at han håbede at klubhuset stod klar 1. marts 2019.

På sidste uges møde i Udvalget for Kultur, Idræt og Demokrati kunne man ikke opnå enighed om en ekstra bevilling udover de afsatte 10 mio. kr., så projektet kunne sættes igang. Det skal man nu prøve at komme frem til i Økonomiudvalget og efterfølgende på næste uges byrådsmøde.

- Når sagen er på som et lukket punkt skyldes det hensyn til de entreprenører, der har givet tilbud, da der ligger en række delbeløb i materialet, siger borgmester Steffen Jensen (S).

Han bekræfter at der har været politisk uenighed omkring det minimumsbeløb der skal til for at gennemføre projektet og om en række mulige til- eller fravalg.

- De primære brugere fra Melby-Liseleje IF håber ikke der her »kl. fem minutter i tolv«, går for meget personfnidder eller partidrillerier i den. Vi håber det politiske system tager den rigtigte beslutning set fra brugernes side. Det har trukket så lang tid ud nu, siger formand Kim Daugbjerg.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede