28. november 2020
Nicolai Jægergaard er udtaget til futsal-landsholdet der skal spille to play-off kampe mod San Marino om en billet til EM.
Nicolai Jægergaard er udtaget til futsal-landsholdet der skal spille to play-off kampe mod San Marino om en billet til EM.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Comeback i rødt og hvidt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Comeback i rødt og hvidt

Nicolai Jægergaard er med på futsal-landsholdet der skal sikre billet til EM-slutrunden

Halsnæs - 29. oktober 2020 kl. 09:12
Af Thomas Quvang

Sportstasken er pakket og klar for lokale Nicolai Jægergaard der tirsdag i den kommende uge tjekker ind i lufthavnen og sætter kurs mod San Marino.

Således er Nicolai Jægergaard blandt de 15 udvalgte futsal-spillere der med det danske landshold, skal forsøge at sikre billet til den forestående EM-slutrunde i den populære form for indendørs fodbold.

Træningslejr

"Jeg har en god følelse, og håber jeg kommer med", lød det fra 'Jæger' i dagene op til udtagelsen af det danske landshold. Inden da havde hele bruttotruppen været i fire dagens træningslejr i Hedensted.

Nu venter der så to altafgørende play-off kampe mod San Marino om en billet til EM. Onsdag spilles der i San Marino og søndag eftermiddag er der returkamp i Spar Nord Arena i Slagelse.

Debut i december

For Nicolai Jægergaard bliver der et glædeligt gensyn med den rød/hvide spilledragt.
Således debuterede 'Jæger' på det danske futsal landshold i december 2019, men han måtte melde fra til EM-kvalkampe i januar og februar grundet en ankelskade.

"Jeg forventer to spændende kampe, man skal ikke tage fejl af San Marino. Ligesom Danmark blev de toér i den indledende kvalpulje, og selv om San Marino lyder som en fodboldmæssig lilleputnation, så er de hamrende dygtige indenfor futsal, og jeg ved, at de har forberedt sig grundt i flere måneder op til de to kampe", siger Nicolai Jægergaard.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?