16. oktober 2019
Christina Hasle Ibsen foran arbejdspladsen, vuggestuen Kastaniehuset i Melby.                                                   Foto: Niels Jørgen Larsen
gallery icon

Se billedserie

Christina Hasle Ibsen foran arbejdspladsen, vuggestuen Kastaniehuset i Melby. Foto: Niels Jørgen Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Christina skal hyldes på Christiansborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christina skal hyldes på Christiansborg
Halsnæs - 16. april 2019 kl. 13:10
Af Hanne Guldberg Mikkelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det er et dejligt skulderklap og dejligt at blive anerkendt for sit arbejde.

Sådan lyder det fra 26-årige Christina Hasle Ibsen, der arbejder som pædagogisk assistent i vuggestuen i Melby Børnehus. Lige nu har hun en pause efter frokosten med de små.

PenSam og FOA Ungdom kårer igen i år velfærdstalenter, der arbejder for børn, ældre og andre borgere, som har brug for hjælp. Det handler om at sætte spot på unge talenter under 35 år, der arbejder som eksempelvis pædagogmedhjælpere, sosu-assistenter eller portører.

De 100 største talenter er udvalgt blandt de nominerede til at blive hyldet på Christiansborg den 25. april blandt andet af en række politikere. Og Christina Hasle Ibsen er altså en af dem.

Ifølge indstillingen er hun »en dedikeret, loyal og omsorgsfuld medarbejder, der er vellidt af både kollegaer, børn og forældre. Hun er fagligt utrolig dygtig, har fokus på de pædagogiske læringsmål og er en meget bevidst medarbejder, som "går forrest, ved siden af og bagved" for at støtte børnene både som samlet gruppe, men også som individer, så det enkelte barn kan udvikle sig bedst muligt. Derudover er hun god til at planlægge dagligdagen med sine kollegaer, så både børn og voksne får det mest optimale udbytte. Hun er kort sagt uundværlig og går gerne en ekstra mil for børnene«.

- Det er en meget flot indstilling, synes jeg, siger 26-årige Christina, der er uddannet pædagogisk assistent siden 2012. Men det var ikke det, hun oprindelig kastede sig over efter 9. klasse. Det var derimod frisørfaget - som hurtigt viste sig ikke at være hende.

- Jeg blev så vikar i en børnehave. Det gav mig blod på tanden og jeg er meget glad for det. Dét valgte jeg, fordi jeg godt kan lide børn og godt kan lide at udvikle og understøtte dem i de første år af deres liv.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede