30. marts 2020
Adm. direktør i selskabet bag I Noord mener, at butikkerne bør lukke, men flere butikker afviser, at de er omfattet af statsministerens retningslinjer. 

Foto: Thomas Quvang
Adm. direktør i selskabet bag I Noord mener, at butikkerne bør lukke, men flere butikker afviser, at de er omfattet af statsministerens retningslinjer. Foto: Thomas Quvang
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Butikker holdt åben i butikscenter: Trodsede statsministerens retningslinjer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Butikker holdt åben i butikscenter: Trodsede statsministerens retningslinjer
Opdateret 18. marts 2020 kl. 12:16
Halsnæs - 18. marts 2020 kl. 10:52
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klokken er slået 10.00, men i butikscentret I Noord i Frederiksværk holder butikkerne ufortrødent åbent. Tirsdag aften proklamerede statsminister Mette Frederiksen(S) ellers, at landets butikscentre skulle lukke senest onsdag formiddag, men 38 minutter efter lukningen skulle være trådt i kraft, er kun én af butikcentrets butikker lukket.

arrow Læs også: Politi lukker butikker i butikscenter

- Flere af butikkerne er stadig åbne. Vi ved ikke helt, hvad vi skal gøre. Vi synes egentlig, at de skal lukke, men flere af dem mener ikke, at de er omfattet retningslinjerne, siger Kathrine Heiberg, administrerende direktør for Reteam Group, der administrere og ejer I Noord.

Blandt de butikker, som trodser statsministerens retningslinjer og holder åbent er en tøjbutik, Matas samt Bog & Ide. Hos sidstnævnte er der i stedet sat skilte op om, at der maksimalt må være seks kunder i butikken samt plakater med Sundhedsstyrelsens anvisninger.

Frederiksborg Amts Avis forsøger at få en kommentar fra de butikker, som holder åben.

Artiklen bliver opdateret...