19. november 2018
Senest er stationspladsen blevet beplantet og fredag ruller busserne ind på den ny plads.           Foto: KDD
gallery icon

Se billedserie

Senest er stationspladsen blevet beplantet og fredag ruller busserne ind på den ny plads. Foto: KDD
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Busser rykker ind på ny plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Busser rykker ind på ny plads
Halsnæs - 08. november 2017 kl. 10:55
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I over fire måneder er der blevet gravet, tromlet, målt op og sat af på stationspladsen i Frederiksværk, som er under ombygning.

Nu nærmer arbejdet sig med hastige skridt en afslutning.

Mudret byggeplads og tunge maskiner er afløst af nyplantede bede og træer, asfalterede parkeringspladser og nye buspladser - forhold som vil blive taget i brug allerede på fredag.

- Vi afleverer i dag den her del af projektet til »fejl og mangel-tjek«. Så går vi projektet igennem sammen med kommunen, retter op på eventuelle ting, og så vil busserne fra på fredag blive lokket herover og tage det i brug, siger Henrik Andreassen, direktør i Andreassen A/S, som er hovedentreprenør på projektet.

Når busserne flytter ind på den nye stationsplads vil det samtidig åbne op for, at renoveringen kan starte på tredje etape, hvor der skal laves pendlerparkeringsplads på de nuværende busholdepladser.

Den endelige deadline for det samlede projekt er 18. december.

- Der skal vi være helt færdige. Alt er heldigvis gået efter planen, og tidsplanen passer meget godt, siger Henrik Andreassen til Frederiksborg Amts Avis.

På den nye stationsplads vil busserne blive ledt ind ad det ensrettede Posthustorv og ned foran stationsbygningen, hvor der etableres tre nye stoppesteder.

Hvor der før var parkeringspladser er nu lavet en såkaldt »kiss and ride«, en lille ø, hvor passagerer kan blive sat af med bil. Her vil også blive korttidsparkering og taxaplads.

Pendlerparkeringspladser bliver rykket til de nuværende busterminaler og der er oprettet nye og overdækkede cykelparkeringspladser i forlængelse af stationen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk